Ana içeriğe atla

Konya Ereğli İnternet

PlusNet fiber internet hizmetine siz Konya Ereğli 'li müşterilerimize özel fiber altyapı ile gerçek fiber internetin keyfine varabileceğiniz yeni nesil fiber internet ile ayrıcalığın keyfini yaşatmak istiyoruz. Sabit fiyat garantisi ile 200 Mbps’ye varan fiber internet hizmetini kullanabilirsiniz.

Bulunduğunuz adreste altyapı kontrolü için internet altyapı sorgulama sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Kurulum öncelikli ve size özel müşteri temsilcisi desteği ile başvurularınızı 0850 420 50 75 nolu hattımızdan ve online başvurulardan yapabilirsiniz.

İkamet ettiğiniz adreste altyapımız bulunmuyorsa Ereğli ilçesinde bulunan abone merkezleri veya 0850 420 50 75 nolu destek iletişim numarasından ve online altyapı başvuru sayfasından altyapının adresinize çekilmesi için taleplerinizi iletebilirsiniz.

Talepleriniz incelendikten sonra olumlu veya olumsuz tarafınıza dönüş yapılacaktır.

Şebeke talebiniz, olumlu olarak karşılandıktan sonra abonelik başvurunuzu yaparak PlusNet hizmetlerini kullanmaya başlayabilirsiniz.

PlusNet ile sizi hızlı, kesintisiz ve güvenilir bir hizmetle ayrıca her bütçeye hitap eden ekonomik fiyatlarla abone olmanın ayrıcalıklarını yaşatmak istiyoruz. Siz de PlusNet sayfamızı ziyaret edip her kullanıcı özelliklerine göre detaylandırılmış kampanyalarımızdan birini tercih edebilirsiniz.

Ereğli Rakipsiz Fiber Altyapı
200 Mbps'ye Kadar Limitsiz İnternet Desteği
7 / 24 Ücretsiz Teknik Destek İle Kesintisiz İnternet

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Adresimde İnternet Altyapısı Yoksa Ne Yapmalıyım?

Sorguladığınız adreste altyapının varlığından bahsedebilmek için yerleşik operatörün ya da bir internet sağlayıcısının bu adreste hizmet veriyor olması gerekir. Adresinizde internet altyapısı yoksa yapmanız gereken, altyapı başvurusu yapmak ve periyodik aralıklarla internet altyapısını sorgulamaktır. Hızlı bir internet bağlantısı için fiber altyapı sorgulama işlemi yaparak, adresinize fiber hizmeti verildiğinde fiber bağlantı başvurusu yapabilirsiniz. Adresinizde altyapı olup olmadığını sorgulamak için Plusnet olarak altyapı sorgulama ekranımızla hizmetinizdeyiz!

Nasıl Taahhütsüz İnternet Sahibi Olabilirim?

Plusnet'in sözleşmesiz internet paketlerine çok kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken, sadece taahhütsüz sınırsız internet kampanyalarını inceleyerek sizin için en uygun olan paketi seçmektir. Bu aşamadan sonra ise adınız soyadınız ve telefon numaranızı yazıp "gönder" butonuna basmanız yeterli olacaktır. Kısa süre içinde yetkili arkadaşlarımız size ulaşacaktır. İnternet bağlantınızın yapılmasına müteakip taahhütsüz, sınırsız ve yüksek hızlı internetin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.