Ana içeriğe atla

ADSL | VDSL | Fiber | İnternet Bağlantı Tarifeleri

Hızlı ve kaliteli fiber evde internet peketlerini farklı ihtiyaçlara ve her bütçeye uygun şekilde hizmetinize sunuyoruz. Taahhütsüz, kaliteli ve ekonomik şekilde sizlere sunduğumuz fiber ev interneti kampanyalarına göz atmaya başlayabilirsiniz.
Evde internet keyfini Plusnet kalitesiyle yaşamak isteyenlere sunduğumuz yalın Fiber, yalın ADSL ve yalın VDSL internet paketleri sayesinde ev telefonu bağlatmanıza gerek duymadan ve taahhütsüz limitsiz evde fiber internet hizmetimizi kullanabilirsiniz.

Size her zaman tercih ettiğiniz tarifede tanımlı ve hattınız tarafından desteklenen en iyi hızı vermek istiyoruz. Bu nedenle tarifenizi seçmeden önce internet hizmetini alacağınız adreste altyapınızın uygunluğunu kontrol etmeli ve bağlantı türüne ve mesefaye göre altyapınızın desteklediği alabileceğiniz en yüksek hızı öğrenmelisiniz. Bu işlemi altyapı sorgulama sayfamızdan kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
Alabileceğiniz hız santrale olan mesafenize bağlıdır. Santrale uzak telefon hatları daha yavaş hızları desteklemektedir. Yani, telefon hattınızın santrale olan mesafesi ne kadar kısa olursa alabileceğiniz hız da o kadar iyi olur.

Evde İnternet hizmeti alabilmeniz için bir modeme ihtiyacınız olacak. Halihazırda kullanmakta olduğunuz modeminiz varsa ayrıca yeni bir modem almanıza gerek yoktur. Ancak modeminizin bağlantı türüne uyumlu olmasına dikkat etmelisiniz. Modeminiz yoksa alacağınız internet türüne uyumlu ADSL/VDSL modem satın almanız gerekmektedir.

Herhangi bir nedenle aboneliğinizi iptal ettirmek isterseniz Plusnet Müşteri Hizmetlerini (0850 420 50 75) dilediğiniz zaman arayarak iptal süreci ile ilgili detaylı bilgileri alabilirsiniz. İptal talebinizi Abone/Hizmet numaranızı, iletişim bilgilerinizi ve imzanızı içerecek şekilde hazırladığınız iptal talep yazısını bize göndererek yapabilirsiniz. Talep yazınız 24 saat içerisinde işleme alınacak ve 7 gün içerisinde iptal işleminiz tamamlanacaktır. İptal talebiniz işleme alındığında ve iptal işleminiz tamamlandığında sizi iletişim numaranızdan SMS ile bilgilendireceğiz.

Sabit telefona ihtiyacınız yok! Tüm Plusnet internet paketlerini sabit telefona ihtiyaç duymadan kullanabilirsiniz bunun için sizden ayrı bir ücret talep etmiyoruz telefonsuz interneti size en uygun fiyata sunuyoruz. Hizmet almakta olduğunuz aktif bir sabit hattınız bulunması durumunda ise aynı hat üzerinden internet hizmeti alırsınız.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Adresimde İnternet Altyapısı Yoksa Ne Yapmalıyım?

Sorguladığınız adreste altyapının varlığından bahsedebilmek için yerleşik operatörün ya da bir internet sağlayıcısının bu adreste hizmet veriyor olması gerekir. Adresinizde internet altyapısı yoksa yapmanız gereken, altyapı başvurusu yapmak ve periyodik aralıklarla internet altyapısını sorgulamaktır. Hızlı bir internet bağlantısı için fiber altyapı sorgulama işlemi yaparak, adresinize fiber hizmeti verildiğinde fiber bağlantı başvurusu yapabilirsiniz. Adresinizde altyapı olup olmadığını sorgulamak için Plusnet olarak altyapı sorgulama ekranımızla hizmetinizdeyiz!

Konya Ereğli İnternet

PlusNet fiber internet hizmetine siz Konya Ereğli 'li müşterilerimize özel fiber altyapı ile gerçek fiber internetin keyfine varabileceğiniz yeni nesil fiber internet ile ayrıcalığın keyfini yaşatmak istiyoruz. Sabit fiyat garantisi ile 200 Mbps’ye varan fiber internet hizmetini kullanabilirsiniz. Bulunduğunuz adreste altyapı kontrolü için internet altyapı sorgulama sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Kurulum öncelikli ve size özel müşteri temsilcisi desteği ile başvurularınızı 0850 420 50 75 nolu hattımızdan ve online başvurulardan yapabilirsiniz. İkamet ettiğiniz adreste altyapımız bulunmuyorsa Ereğli ilçesinde bulunan abone merkezleri veya 0850 420 50 75 nolu destek iletişim numarasından ve online altyapı başvuru sayfasından altyapının adresinize çekilmesi için taleplerinizi iletebilirsiniz. Talepleriniz incelendikten sonra olumlu veya olumsuz tarafınıza dönüş yapılacaktır. Şebeke talebiniz, olumlu olarak karşılandıktan sonra abonelik başvurunuzu yaparak PlusNet hizmetlerini kull

Nasıl Taahhütsüz İnternet Sahibi Olabilirim?

Plusnet'in sözleşmesiz internet paketlerine çok kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken, sadece taahhütsüz sınırsız internet kampanyalarını inceleyerek sizin için en uygun olan paketi seçmektir. Bu aşamadan sonra ise adınız soyadınız ve telefon numaranızı yazıp "gönder" butonuna basmanız yeterli olacaktır. Kısa süre içinde yetkili arkadaşlarımız size ulaşacaktır. İnternet bağlantınızın yapılmasına müteakip taahhütsüz, sınırsız ve yüksek hızlı internetin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.